Menu

Kontakt

Holstebro Musikskole
Bisgårdmark 16,
7500 Holstebro

Tlf.: 9742 4600
Email: musik@holstebromusikskole.dk

CVR: 26360927
EAN: 579 800 462 2278

Sociale medier

Merchandise

Bestil merchandise

Hvis du vil slippe for omkostninger til fragt, kan du vælge fragtmetoden “afhentes i butik”, hvilket betyder, at det bliver leveret på Holstebro Musikskole.

Musiktilbud til små børn, ca. 2–5 år

 

Børn elsker musik

Allerede fra dit barn ligger i maven, rokker det til melodier og rytmer. Små børn elsker musik, og alle børn er musikalske. Selv få måneder gamle babyer bevæger sig til musik, og derfor begynder vi tidligt på Holstebro Musikskole med tilbud til både vuggestuer og børnehaver. Fra børnene er ca. to år kan de gå til musik her på musikskolen sammen med deres forældre.

Mere end bare hygge og sjov

Musik for små børn handler om meget mere end bare hygge og sjov. Musik og sang stimulerer børns sprog, koncentration, balance, motorik, indlæring, tilknytning og sociale egenskaber.

For vildt!

»Holstebro Musikskole styrer for vildt. Har gennem årene sat stor pris på det fine tilbud til børnehaveklassen og endnu længere tilbage til sammenspils-lørdage. Dygtige medarbejdere der er gode til at synliggøre deres arbejde til stor gavn for alle os, der elsker musik.«
Maja Kjeldager, facebook

Unikt skolesamarbejde

»Musikskolens samarbejde til byens skoler er helt unik! Lige fra undervisning i 0.klasse, musikkarussel, instrumental-undervisning og Skoleorkester. På f.eks. Vestbyen Friskole nyder eleverne godt af, at musikskolens lærere er synlige i dagligdagen, og musiklivet blomstrer.«
Helle Bovbjerg Eiler, facebook

Fuld af toner

»Musikskolen er fuld af toner, glad stemning og oplevelser, der gør en forskel«
Anne Marie Sode Jensen, facebook