Menu

Kontakt

Holstebro Musikskole
Bisgårdmark 16,
7500 Holstebro

Tlf.: 9742 4600
Email: musik@holstebromusikskole.dk

CVR: 26360927
EAN: 579 800 462 2278

Sociale medier

Merchandise

Bestil merchandise

Hvis du vil slippe for omkostninger til fragt, kan du vælge fragtmetoden “afhentes i butik”, hvilket betyder, at det bliver leveret på Holstebro Musikskole.

Sangkraft Holstebro

SANGEN TIL FÆLLES

Sangkraft Holstebro samler og udvikler kor- og sangaktiviteter i hele Holstebro Kommune. Sangkraft Holstebro vil forbinde kor- og sangaktiviteter for alle i Holstebro Kommune. Sangkraftcentret vil fremme grundlaget for talentudvikling og styrke det samlede korliv. Samtidigt udvikles en bred vifte af nye mulighder for alle, der arbejder med sang i deres hverdag så Sangkraft Holstebro udfolder sangaktiviteter og fællessang for alle, i alle generationer. Sangkraft Holstebro har til huse på Holstebro Musikskole og vil styrke de eksisterende sangfællesskaber. Det vil være fokus på rammer og fælles indsatser med særligt blik på FN’s Verdensmål i forhold til Kvalitetesuddannelse, Sundhed og Trivsel, Mindre Ulighed og Partnerskaber for handling. Sangkraftcentret vil tabe synergi og samarbejde mellem institutioner, erhverv og kulturliv med sangen til fælles.

Kor for børn og unge i Holstebro Kommune

Elsker du at synge, og vil du gerne blive bedre til det? Ved at synge i et kor får du:

• stemmetræning, stemmeudvikling og musikforståelse

• færdigheder inden for flerstemmig sang og grundmusikalsk træning

• fællesskab og gode venner

• samarbejde, performance og koncerter

• en masse skønne oplevelser med musik i kommunens kirkekor er alle velkomne – det er gratis at deltage. Der er løbende tilmelding til korene.  Kontakt korlederne for at høre nærmere om mulighederne.

Oversigt over kor:

(Under udarbejdelse.)

Kontakt 

Sangkraft Holstebro Bisgårdmark 16 7500 Holstebro Projektleder: Bente Vang E: bente.vang@holstebromusikskole.dk T: 29 28 40 39

Styregruppe

Linda Kaul Steffensen, formand, Musikskolen i Holstebro Kommune T: 61 66 10 48 E: linda.kaul.steffensen@holstebromusikskole.dk

Lene Nørlund Holstebro Kirkes Menighedsråd T: 96 63 12 70 E: lene.norlund70@gmail.com
Freja Friberg Lyme Operachef for Operaen i Midten T: 28 60 63 61 E: freja@operamidt.dk
Asbjørn Faleide Forstander på OrkesterEfterskolen T: 29 45 80 19 E: asbjorn@orkesterefterskolen.dk
Majken Back Kirkegaard Organist og korleder ved Holstebro Kirke T: 25 11 15 35 E: mbk@holstebrokirke.dk

Hvad er et sangkraftcenter

Et sangkraftcenter arbejder for at optimere unge kormiljøer og skabe rammer der sikrer de bedst mulige udviklingsbetingelser for kor og sangere. Der er desuden fokus på at udvikle og gennemføre breddeprojekter, der fremmer sangen i folkeskolen, daginstitutioner, kor, foreninger, erhvervsliv etc. Det er et lokalt forankret sangmiljø, som har arbejdet med sang gennem en årrække, og som i sit lokalmiljø nyder bred opbakning fra kommune, erhvervsliv, kirker, fonde, uddannelsesinstitutioner m.m. De forskellige sangkraftcentre i Danmark arbejder sammen for at langtidssikre det arbejde med sangen, som ellers ofte står og falder med lokale ildsjæle, og for at skabe synergi mellem bredde- og elitearbejdet med sang.