Menu

Kontakt

Holstebro Musikskole
Bisgårdmark 16,
7500 Holstebro

Tlf.: 9742 4600
Email: musik@holstebromusikskole.dk

CVR: 26360927
EAN: 579 800 462 2278

Sociale medier

Merchandise

Bestil merchandise

Hvis du vil slippe for omkostninger til fragt, kan du vælge fragtmetoden “afhentes i butik”, hvilket betyder, at det bliver leveret på Holstebro Musikskole.

Søren Bo Addemos

Elguitar, akustisk guitar og el-bas

Elguitar, akustisk guitar og el-bas

Jeg har siden 2004 undervist i guitar på mgk og har desuden musikskoleelever.

Min karriere har i udpræget grad været den udøvendes. Jeg har i mine yngre år mest spillet jazz i div. grupper og ved siden af akkompagneret adskille danske og udenlandske solister, bl.a. Lee Konitz, Bud Shank, Jerry Bergonzy og Al Gray, ikke mindst på det hedengangne spillested Bent J.

Efterhånden bredte mit arbejdsområde sig, da jeg blev engageret til at spille "West Side Story" med Den Jyske Opera. Siden har jeg ofte spille med landsdelsorkestre og basisensembler. Jeg har siden 1987 været medlem af Klüvers Big Band.

Jeg var undervist i guitar og sammenspil i Vejle Kommunes Musikskole og guitar på Vestbirk Højskole og Det jyske Musikkonservatorium.

Det er min erfaring, at man som udøvende kan have stort udbytte ved at undervise sideløbende. Mange af de musikteoretiske problemstillinger man kan tumle med, kan ofte finde sine svar når eleven stiller "dumme" spørgsmål. Samtidig kan man med større autoritet forklare hvordan det foregår i det virkelige musikliv (ikke X-factor!), når man har erfaring fra "real Life". Til gengæld har mange elever en stor viden om hvad der foregår på grej-markedet, hvilken ny "dims" der er in og hvilken der er yt. Og så er man altid opdateret på den nyeste Youtube video.

Jeg underviser også i el-bas.