Menu

Kontakt

Holstebro Musikskole
Bisgårdmark 16,
7500 Holstebro

Tlf.: 9742 4600
Email: musik@holstebromusikskole.dk

CVR: 26360927
EAN: 579 800 462 2278

Sociale medier

Merchandise

Bestil merchandise

Hvis du vil slippe for omkostninger til fragt, kan du vælge fragtmetoden “afhentes i butik”, hvilket betyder, at det bliver leveret på Holstebro Musikskole.

Maria Guttesen

Rytmisk sang, rytmisk sammenspil, sangskrivning og komposition

Rytmisk sang, rytmisk sammenspil, sangskrivning og komposition

Jeg er født og opvokset i Torshavn på Færøerne, og født ind i en stor musikfamilie. Musik har været en naturlig del af mit liv siden jeg var helt lille. Jeg flyttede til Aarhus, da jeg var 20 år gammel.
Jeg er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med rytmisk sang og sammenspil som hovedfag.
Jeg har en lang karriere som udøvende sanger, musiker, komponist, underviser, musikudgiver, arrangør, musikproducer, projekt - koordinator, og har spillet et hav af koncerter i både ind- og udland.
Jeg har udgivet albums med eget materiale både under eget navn Maria Guttesen og i samarbejde med blandt andre pianisten Stephen Nørrelykke under navnet DIVIDED MINDS og guitaristen Peter Steenild under navnet STEENILD+GUTTESEN.
Jeg har altid elsket at talentudvikle og igangsætte og bruge af min musikalitet og mine erfaringer.
I forbindelse med elever, arbejder jeg ud fra der hvor de er. Det er ligegyldigt om det er sang, bands, sangskrivning, komposition, eller måske oget helt andet. Det er vigtigt for mig at fremme elevernes kærlighed til musik og den udvikling, fællesskab og sammenspil der hører dertil.
Nogen er gode til noder, andre er ikke. Bare dette billede viser hvor forskellige vi er, men man kan skabe musik og spille musik både med og uden, begge dele kan bruges kreativt og begge dele kan læres.
Jeg underviser på almindelig musikskole, talentlinje, MGK rytmisk og produktionslinjen, og underviser i rytmisk sang, sammenspil, sangskrivning, komposition og kreativ samskabelse.
Desuden er jeg også vært og booker på Songwriters in box hvor vi laver 6 dobbelt koncerter om året på 3. sal i Black Box.
Tjek min hjemmeside www.mariaguttesenmusic.com
eller følg mig på instagram.