Menu

Kontakt

Holstebro Musikskole
Bisgårdmark 16,
7500 Holstebro

Tlf.: 9742 4600
Email: musik@holstebromusikskole.dk

CVR: 26360927
EAN: 579 800 462 2278

Sociale medier

Merchandise

Bestil merchandise

Hvis du vil slippe for omkostninger til fragt, kan du vælge fragtmetoden “afhentes i butik”, hvilket betyder, at det bliver leveret på Holstebro Musikskole.

Laurie Otto

Rytmisk sang, rytmisk og klassisk klaver samt rytmisk kor

Rytmisk sang, rytmisk og klassisk klaver samt rytmisk kor

Jeg underviser i rytmisk sang, rytmisk & klassisk klaver. Derudover laver jeg repetiton/akkompagnement (også MGK), er korleder for flere kor (børne-, ungdom- & voksenkor) og koordinerer og afholder musikskolens fredagscafé-koncerter.

Jeg er oprindeligt uddannet klassisk pianist fra Musikkonservatoriet i Brussel hvor jeg er opvokset op, og har praktisk erfaring i jazzverdenen som sanger og pianist.

Jeg elsker at undervise i rytmisk sang, og være med i processen, hvor den enkelte finder sin egen stemme. Jeg elsker at akkompagnere eller repetere med sangere eller instrumentalister på alle niveauer og i alle genrer, hvilket jeg bl.a. gør i musikskolens fredagscafékoncerter, som afholdes en gang om måned.

Derudover beskæftiger jeg mig med korledelse: med børn i Spirekor og Børne– og Junior kore på Sønderlandsskolen, med unge i Ung Tone, som huses i Holstebro Kirke, med unge og unge-voksne i MGK og Gaudium korene på musikskolen.

Jeg har taget en Master i Rytmisk Korledelse på Det Jyske Musikkonservatorium, men betragter mig som allround.