Menu

Kontakt

Holstebro Musikskole
Bisgårdmark 16,
7500 Holstebro

Tlf.: 9742 4600
Email: musik@holstebromusikskole.dk

CVR: 26360927
EAN: 579 800 462 2278

Sociale medier

Merchandise

Bestil merchandise

Hvis du vil slippe for omkostninger til fragt, kan du vælge fragtmetoden “afhentes i butik”, hvilket betyder, at det bliver leveret på Holstebro Musikskole.

Anders Birkekjær Kristensen

Guitar, sammenspil, folkeskolesamarbejde og musikkarruseller.

Guitar, sammenspil, folkeskolesamarbejde og musikkarruseller.

Mit navn er Anders, og jeg er uddannet rytmisk guitarist/lærer fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Inden konservatoriet var elev i 3 år på Musikalsk Grundkursus på Holstebro Musikskole.

I min hverdag på Holstebro Musikskole underviser jeg solo-elever i guitar, bas og begynderklaver. Derudover er jeg en del af holdundervisning i form af Holstebro Musikskoles Guitarorkester, musikkarruseller, folkeskoleskolesamarbejdet samt Bandfabrikken i Ulfborg. Alt dette betyder også, at jeg i løbet af en uge underviser decentralt på Sønderlandsskolen, Halgård Skole og Mejrup Skole, hvor det er muligt at modtage solo-undervisning.

Et grundlæggende element i min undervisning er, at det er vigtigt, at eleven bliver hørt, og vi derved finder glæden ved musikken og udvikler denne. Jeg prøver at sætte mig ind i elevens musikalske interesser, så vi finder vejen frem ved hjælp af disse - dette værende uanset hvilke musikgenrer, der optager eleven i løbet af elevens udvikling. Så om man er til heavy-metal, rolig pop-musik, country eller andre genrer, så vil det blive en del af at lære at håndtere sit instrument.