Email: musik@holstebromusikskole.dk

Musik styrker børn og unges koncentration og selvværd

Beskrivelse

På Holstebro Musikskole er vi stolte af vores tætte samarbejde med Sønderlandsskolen. Her samarbejder vi for at berige elevernes hverdag med musikalske oplevelser og læring. Her ser vi musik, kunst og kultur som en essentiel del af skolelivet, der ikke kun bidrager til den enkeltes udvikling, men også styrker fællesskabet og trivslen.

Nederst på siden linker vi til en video, hvor du får et indblik i samarbejdet, hvor Holstebro Kommunes borgmester, H C Østerby, skoleleder Rasmus Højlund Sørensen, musikskolelærere fra Holstebro Musikskole på Sønderlandsskolen og skolens elever deler deres perspektiver. De fortæller om hverdagen på skolen, musikundervisningens betydning og hvordan kvalificerede musikskolelærere bidrager til en inddragende og udviklende læringsoplevelse.

Vores fokus er ikke kun på musikalsk dygtiggørelse, men også på at skabe et positivt læringsmiljø, hvor musik fungerer som et værktøj til at styrke fællesskabet og trivslen på skolen. Se med i videoen og bliv klogere på, hvordan musikundervisning er en integreret del af Sønderlandsskolens engagerede og inspirerende læringsmiljø.