Menu

Kontakt

Holstebro Musikskole
Bisgårdmark 16,
7500 Holstebro

Tlf.: 9742 4600
Email: musik@holstebromusikskole.dk

CVR: 26360927
EAN: 579 800 462 2278

Sociale medier

Merchandise

Bestil merchandise

Hvis du vil slippe for omkostninger til fragt, kan du vælge fragtmetoden “afhentes i butik”, hvilket betyder, at det bliver leveret på Holstebro Musikskole.

Morgendagens Stjerner

Beskrivelse

OPEN CALL | MORGENDAGENS STJERNER

Ensemble MidtVest søger talentfulde, unge klassiske musikere fra Midt- og Vestjylland til ”Morgendagens stjerner”.

 

Om Morgendagens Stjerner
Ensemble MidtVest tilbyder talentfulde, unge klassiske musikere fra Midt- og Vestjylland mulighed for sammenlagt fire dages undervisning i kammermusik. Du får dermed chancen for at spille sammen med nogle af Danmarks allerdygtigste kammermusikere. Undervisningen slutter med en offentlig koncert på HEART i Herning. Alle klassiske instrumenter er velkomne!

 

Audition
For at deltage i ”Morgendagens Stjerner” skal du deltage i en audition som foregår torsdagden 28. oktober 2021 fra kl. 10:00-15:00 på OrkesterEfterskolen i Holstebro. Du skal spille et lille stykke: det skal være uden akkompagnatør, men behøver ikke at være et solostykke. Musikere fra ensemblet vil være til stede, og formålet er at udvælge de elever, der kan være med, samt finde passende repertoire. Der er afsat 10 minutter pr. elev. Det hele foregår i en afslappet stemning, og du vil under alle omstændigheder få lidt feedback.

Deadline for tilmelding er 14. oktober 2021, 12:00

TILMELD DIG HER