Menu

Kontakt

Holstebro Musikskole
Bisgårdmark 16,
7500 Holstebro

Tlf.: 9742 4600
Email: musik@holstebromusikskole.dk

CVR: 26360927
EAN: 579 800 462 2278

Sociale medier

Merchandise

Bestil merchandise

Hvis du vil slippe for omkostninger til fragt, kan du vælge fragtmetoden “afhentes i butik”, hvilket betyder, at det bliver leveret på Holstebro Musikskole.

Sofie Thorsbro Dan

Violinlærer

Violinlærer

Jeg ville ikke kunne leve uden musikken og derfor ser jeg det som en gave at kunne arbejde med den til daglig i alle mulige sammenhænge både som koncertmusiker, festivalarrangør og underviser. For mig er musik mange ting og derfor lægger jeg stor vægt på variation i min undervisning uanset alder og niveau; jeg benytter fx. musikteoretiske værktøjer som f.eks. Music Mind Games og Kodály metoden.

Jeg er musiklærer for 0. og 1. klasserne på Sønderlandsskolen, Halgård Skole, Tvis Skole og Ulfborg Skole og arbejder som formidler ifm. Genklange i diverse børnehaver i Holstebro kommune. På Holstebro Musikskole er jeg en del af den klassiske faggruppe og faggruppen for musiklærere.

Min musikalske uddannelse har jeg taget på Det Jyske Musikkonservatorium, Universitetät für Musik und darstellende Kunst Wien og Kunstuniversität Graz.

Ved siden af mit arbejde på de forskellige skoler, er jeg ansat som violin- og bratschlærer på Orkesterefterskolen og Skive Musikskole. Jeg er korleder for SkiveEgnens Herrekor og turnerer med Curious Chamber Players fra Göteborg og Black Page Orchestra fra Wien.

Jeg har været med til at starte festivalen Danish New Music Academy, en festival for nordisk samtidsmusik som fandt sted for første gang i Aarhus i sommeren 2022.