Menu

Kontakt

Holstebro Musikskole
Bisgårdmark 16,
7500 Holstebro

Tlf.: 9742 4600
Email: musik@holstebromusikskole.dk

CVR: 26360927
EAN: 579 800 462 2278

Sociale medier

Merchandise

Bestil merchandise

Hvis du vil slippe for omkostninger til fragt, kan du vælge fragtmetoden “afhentes i butik”, hvilket betyder, at det bliver leveret på Holstebro Musikskole.

Simon Alsing Busk

SSB, Perkussion og Trommer

SSB, Perkussion og Trommer

Jeg underviser i SSB på Mgk hvor vi arbejder med rytmik, koordination og kropsforståelse. Jeg har en legende og kreativ tilgang til faget hvor eleverne skal være med til at skabe indholdet ud fra tilstillede rammer. Eleverne bliver desuden præsenteret for forskellige danse, rytmer og sange fra rundt omkring i verden så de får en god oplevelse og forståelse for hvad denne tre-enighed går ud på. Der er fokus på den enkeltes færdigheder, gruppens dynamik og de tekniske færdigheder som knytter sig til faget.

Jeg har solo undervisning i trommer og perkussion. Her beskæftiger vi os med først at få de basale ting til at fungere, så vi hurtigt kan få lavet noget god musik som er sjovt at spille. Mine elever bliver også præsenteret for forskellige perkussion instrumenter og hvordan de kan bruges i sammenspil.

Jeg har gået på Mgk i Odense i 2 år, og taget en bachelor og kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium i Århus med SSB, perkussion og komposition som hovedfag.