Menu

Kontakt

Holstebro Musikskole
Bisgårdmark 16,
7500 Holstebro

Tlf.: 9742 4600
Email: musik@homus.dk

CVR: 26360927
EAN: 579 800 462 2278

Sociale medier

Merchandise

Bestil merchandise

Hvis du vil slippe for omkostninger til fragt, kan du vælge fragtmetoden “afhentes i butik”, hvilket betyder, at det bliver leveret på Holstebro Musikskole.

Ønsker du at prøve en t-shirt/hoodie, kan dette lade sig gøre fra og med uge 41 – på Holstebro Musikskole

Louise Gorm

Violin

Violin

Jeg har studeret på konservatorierne i Aarhus, Berlin og Malmø. I 2017 afsluttede jeg solistklassen og debuterede i den forbindelse som solist med Helsingborg Symfoniorkester.

Jeg betragter mig selv som en alsidig musiker og optræder i mange forskellige sammenhænge i hele Europa. Jeg er bl.a. medlem af ensemblet Taïga String Quartet, som har base i Berlin. Udover min store passion for det ”klassiske” repertoire synes jeg det er spændende at samarbejde med unge komponister omkring nye værker og spille musik med forskellig kulturel oprindelse. Jeg har desuden optrådt og indspillet med et hav af danske og internationale bands.

I 2016 begyndte jeg at spille barokviolin og er nu en del af barokorkesteret BaroqueAros. Jeg elsker vild barokmusik og den sprøde lyd af violinens tarmstrenge.

Jeg finder stor inspiration i at rejse og gør det ofte med violinen på ryggen. I 2014/2015 var jeg underviser på Barenboim-Said Institute of Music i Palæstina. Jeg har spillet koncerter, været på længere- og korterevarende studieophold samt deltaget i masterclasses i forskellige dele af verden. Senest har jeg tilbragt en periode i Tokyo, hvor jeg fordybede mig i mit violinspil. Derudover kan bl.a. nævnes Argentina, Korea, Kina, USA, Europa og Israel, hvor jeg studerede på Buchmann-Metha Institute of Music i Tel Aviv.

Blandt inspirerende undervisere vil jeg fremhæve Ivry Gitlis, Henning Kraggerud, Emerson String Quartet, Mark Gothoni, Michelle Makarski og Miguel da Silva. Sideløbende med mine musikalske studier har jeg taget en videreuddannelse på Kurt-Singers-Institut for Musikersundhed i Berlin.

Jeg elsker at undervise og se mine elever udvikle sig og glædes ved musikken!