Menu

Kontakt

Holstebro Musikskole
Bisgårdmark 16,
7500 Holstebro

Tlf.: 9742 4600
Email: musik@holstebromusikskole.dk

CVR: 26360927
EAN: 579 800 462 2278

Sociale medier

Merchandise

Bestil merchandise

Hvis du vil slippe for omkostninger til fragt, kan du vælge fragtmetoden “afhentes i butik”, hvilket betyder, at det bliver leveret på Holstebro Musikskole.

Elisabeth Colding Sivertsen

Klassisk klaver, sammenspil og teori-hørelære. Koordinator på Talentlinjen

Klassisk klaver, sammenspil og teori-hørelære. Koordinator på Talentlinjen

På orlov frem til 1/5 2023.

Jeg tilbyder engageret og målrettet klaverundervisning, der tager udgangspunkt i den enkelte elevs evner og ønsker. Jeg underviser på Talentlinien, MGK samt almindelige soloelever, og derudover også i teori/hørelære og klassisk sammenspil.
I undervisningen lægger jeg stor vægt på at du udvikler din evne til at lytte og forstå musik samtidig med at du lærer at læse noder og derved efterhånden bliver en selvstændig og formående musiker. Jeg starter gerne op med helt unge elever, og har ingen nedre aldersgrænse for hvornår man kan begynde at spille klaver.
Jeg opfordrer alle mine elever til at spille koncerter ofte og deltage i forskellige konkurrencer og festivaler, ligesom jeg gerne forbereder jer til Gradeprøver (ABRSM).
Udover at undervise spiller jeg også selv koncerter og brænder for formidlingen af den klassiske musik. Jeg er uddannet koncertpianist på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium samt i Litauen, Serbien og Bulgarien.