Tilmeld dig

Se brochure

Det er nu muligt at tilmelde sig Steinwayudtagelse Midt/Vest, som afholdes på Holstebro Musikskole søndag d. 11. marts 2018. Tilmelding senest 1. marts 2018. Udtagelsen er åben for klaverelever under 17 år fra Region Midt/Vest.

Den XXV. Danske Steinway Piano Festival for børn og unge op til 17 år er arrangeret af Juhl-Sørensen.

Steinway Piano Festival er en over 60 år gammel tradition hos pianofirmaet Steinway & Sons i Harmborg.

Firmaet Juhl-Sørensen har taget ideen op og har nu siden 1987 gennemført Steinway Festivals i Danmark og i de senere år også i Sverige, Norge og Finland. Det bliver derfor 25. gang, at Juhl-Sørensen indbyder børn og unge til Steinway Piano Festival, hvor unge dygtige klaverspillere fra hele landet mødes og spiller for hinanden i en venskabelig dyst.

Steinway Festival er landsdækkende, og deltagerne udvælges ved en række klaverfestivals, der afholdes i løbet af foråret på musikskoler over hele landet samt på Færøerne.
Fra hver klaverfestival vil der, til den afsluttende festival, blive udpeget ca. 3 deltagere - så vidt muligt en fra hver aldersgruppe.

Ved spørgsmål kontakt venligst Elisabeth Colding Sivertsen, tlf. 60702607, mail elisabethcsivertsen@gmail.com

Tilmeld dig

Se brochure