Se invitation

 

Invitation til uropførelse og reception

Lørdag 17. marts 2018 kl. 14.00 vil vi gerne se dig til uropførelsen af ”Eventyret om Musikkens Ånd & Det Store Jubilæum” for kor, orkester, fortæller og ballet i Orkestersalen på Holstebro Musikskole.

Værket er komponeret af tidligere stadskomponist i Holstebro, Willy Stolarczyk, i forbindelse med musikskolens 50 års jubilæum. Der er mere end 100 medvirkende på scenen, og værket er sandt festfyrværkeri for alle sanser. Efter koncerten holder vi jubilæumsreception.

 

Program

  • 14.00 – 14.15 Velkomst og taler i Orkestersalen.
  • 14.15 – 15.15 Uropførelse.
  • 15.15 – 15.30 Streetparade fra G Huset til Sorte Sal.
  • 15.30 – 17.00 Reception i Sorte Sal med musikindslag fra MGK MidtVest.

 

Tilmelding

Vi håber du kan komme. Antallet af billetter til koncerten er begrænset af pladsen i Orkestersalen. Derfor beder vi dig tilmelde dig til koncert og reception på Place2book.

Tilmeld dig

 

Om værket

”Eventyret om Musikkens Ånd og Det Store Jubilæum” er et dobbelteventyr, der både handler om Holstebro Musikskoles historie og om eventyreren Hugo Ræv og hans venner.

 

Medvirkende

Nuværende og tidligere elever og lærere fra Holstebro Musikskole og MGK, stort kor af frivillige og Orkesterefterskolen. Dirigent: Willy Stolarczyk. Narren: Janos Ferenczi. Fortæller og lydeffekter: Claus Byrith. Dansere fra balletskolen i Holstebro. Scenografi: Lego-designer Helle Sager Møller og Huset for Kunst og Design, Holstebro. Lydeffekter: Claus Byrith. Koordinator: Fløjtenist Lise Stolarczyk. Koreograf: Melody Puto. Lyd: David Taylor.

 

Se invitation